← Rész 2011 08 21-BTT-Tour de Canigó (2etapes)

 
-
-
1 710 m
749 m
0
14
28
55,06 km

Megtekintve 1492 alkalommal, letöltve 15 alkalommal

közel Valmanya, Languedoc-Roussillon (France)

Un cop realitzada la part pesada d'arrossegar la btt per a baixar fins a Valmanya (lloc interessant per a agafar aigua), reprenem el camí per carretera amb poc trànsit fins al Coll de Palomera, on enllaçem per pista fins al Coll de la Descàrrega (tot passant per la torre de guaita de Vetera). Tot seguit tornem a trobar carretera fins a un desviament passat el desviament al poble de Leca, on pujem per pista (primera part tota d'herba) fins al coll de la Creu de Leca i el Coll de la Rua, on retrobem la estreta carretera que ens portarà de forma ràpida a Prats de Molló.

Hozzászólások

    You can or this trail