Moving time  5 óra egy perc

Idõ  7 óra 22 perc

Koordináták 9694

Uploaded 2019. április 21.

Recorded április 2019

-
-
242 m
4 m
0
17
35
69,59 km

Megtekintve 325 alkalommal, letöltve 14 alkalommal

közel S'Agaró, Catalunya (España)

PIRINEXUS
Recorregut del Pirinexus fet en 6 etapes. Un total de 357Km, amb un desnivell acumulat de 3.327m. La selecció de les etapes l'hem fet escurçant les etapes de mes desnivell i deixant-les a l'inici de la ruta. La facilitat per trobar allotjament, també han influit, fent que quedés una 3a etapa molt lleugera.

Les etapes que hem seguit són les següents:
Etapa 1 - D'Amer a Sant Joan de les Abadeses de 57km amb 1.061m de desnivell positiu
Etapa 2 - De St. Joan de les Abadeses a Prats de Molló de 50km amb 921m de desnivell positiu
Etapa 3 - De Prats de Molló a Le Boulou de 43,5km amb només 70m de desnivell positiu
Etapa 4 - De Le Boulou a L'Armentera de 70km amb 592m de desnivell positiu
Etapa 5 - De L'Armentera a S’Agaró de 67km amb 290m de desnivell positiu
Etapa 6 - De S'Agaró a Amer de 69,5 amb 393m de desnivell positiu

PIRINEXUS (Etapa 6) - De S'Agaró a Amer

Sortim de la platja de S’Agaró, i ens dirigim cap al Nord, evitant entrar fins a port de Sant Feliu de Guixols, que és el que seria el recorregut oficial del Pirinexus. Creuem el Ridaura, i arribem a Castell d’Aro (Km 4 del Tram). A partir d’aquest punt, comencem a seguir el recorregut del carrilet, i no el deixarem ja fins a Amer.

Al llarg d’aquest recorregut, ens trobarem principalment pista estretra de carrilet, tot i que té algún tram asfaltat, i de tant en tant, el traçat original del carrilet es perd, absorvit pel creixement de les poblacions o d’alguna explotació agrícola. Al llarg d’aquest recorregut, ens anirem trobant amb les edificacions de les estacions originals del carrilet, ara readaptadaes per altres usos, pero clarament identificables. Després de la de Castell d’Aro, ens trobem la de Bell-Lloc Font Picant (Km 9), i a continuació, la de Llagostera (Km 17,5). Aquest primer tram, discorre molt proper de l’Autovia C-35, cosa que el fa menys atractiu, encara que només sigui pel brogit proper dels cotxes, tot i que ens enportem alguna sorpresa agradable, com quan creuem un bosc d’eucaliptus just a l’entrada de Llagostera.

A cotinuació, anirem direcció Cassá de la Selva (Km 26), on durant un bon tros, perdrem el recorregut orginal del carrilet, fins a recuperar-lo poc abans de Llambilles (Km 32,5). Tot seguit passarem per Quart (Km 34,5), i ja ens dirigirem cap a Girona (Km 40), on hi entrerem resseguint l’Onyar, i ens desviarem per els carrers del centre per veure una mica del Call Jueu. Sortirem de Girona per la Devesa, i reprendrem la via verda del carrilet en aquell punt. Passarem una zona d’horts molt ben cuidats, i de boscos, tot borejant Salt, sense arribar-lo a veure, fins a arribar a un Parc d’Aigues Braves de sobre el riu Ter.

Arribem a Bescanó (Km 51), i a partir d’aqui, el recorregur discorre pararl.lel a la carretera fins a arribar a Anglès (Km 62,5). A partir d’aquest punt, el trassat es distancia lleugerament de la carretera, fent-lo algo més atractiu, tot i que no se n’acaba d’apartar, fins arribar al Pasteral (Km 66,5).

Els últims kilometres fins arribar a Amer, ens trobarem alguna pujada prou empinada, que ens faran gastar les poques energies que ens queden després del llarg recorregut del Pirinexus, tot i que podran més les ganes d’arribar al final.
Fénykép

S’Agaró

Fénykép

Pont sobre el Ridaura

Fénykép

Castell d’Aro

Fénykép

Bell-Lloc - Font Picant

Fénykép

Foto

Fénykép

Bosc d'Eucaliptus

Fénykép

Llagostera

Fénykép

Cassà de la Selva

Fénykép

Llambilles

Fénykép

Quart

Fénykép

Girona

Fénykép

Parc d’Aigues Braves

Fénykép

Bescano

Fénykép

Central elèctrica

Fénykép

Anglès

Fénykép

Estació Anglès

Fénykép

El Pasteral

Fénykép

Foto

Fénykép

Amer

Hozzászólások

    You can or this trail