Letöltés

Hossza

42,42 km

Szintemelkedés

336 m

Nehézségi szint

Nehéz

lefelé

329 m

Max elevation

85 m

Trailrank

32

Min elevation

1 m

Trail type

Loop
  • Fénykép Marató de BARCELONA'13
  • Fénykép Marató de BARCELONA'13
  • Fénykép Marató de BARCELONA'13
  • Fénykép Marató de BARCELONA'13
  • Fénykép Marató de BARCELONA'13
  • Fénykép Marató de BARCELONA'13

Idõ

3 óra 57 perc

Koordináták

1661

Uploaded

2013. március 18.

Recorded

március 2013

Advanced Filters

Filter by recording month or date. Find trails only from people you are following.

Get Wikiloc Premium Upgrade to remove Ads
Advanced Filters Advanced Filters
Be the first to clap
Share
-
-
85 m
1 m
42,42 km

Megtekintve 1229 alkalommal, letöltve 18 alkalommal

közel Sants-Montjuïc, Catalunya (España)


Reglament

Article 1
La Zurich Marató de Barcelona és impulsada per un Comitè Promotor composat per quatre institucions i entitats: l'Ajuntament de Barcelona, la Plataforma Marató a Barcelona, la Federació Catalana d'Atletisme i Turisme de Barcelona. La seva Coordinació General correspon a l'Institut Barcelona Esports i la seva Organització Executiva a ASO (Amaury Sport Organisation) i RPM Racing. A més a més, es disposa d'un òrgan consultiu, el Senat de la Zurich Marató de Barcelona, composat per 24 persones de reconegut prestigi en el món de l'atletisme català i l'organització d'esdeveniments esportius, i que actua com a observatori de la prova i de la seva organització. La prova tindrà lloc el diumenge, en un circuit totalment urbà.

Article 2
La distància és de 42,195 km i està certificada per la Federació Catalana d'Atletisme a través d'un comissari autoritzat de la IAAF. Tanmateix, la marató està sota el reglament de curses de carretera de la IAAF. Els jutges de la RFEA i de la FCA vetllaran pel compliment del reglament.

Article 3
La cursa està oberta a atletes de qualsevol nacionalitat, federats o no. En qualsevol cas, s'haurà de tenir els 18 anys complerts el dia de celebració de la prova. D'acord amb la reglamentació de la RFEA, es realitzaran diferents classificacions, tan en categoria masculina com femenina, d'acord amb l'any de naixement. Cada corredor participa a la marató sota la seva responsabilitat i disposa d’un nivell de condició física suficient per afrontar la prova. No es permet la participació en modalitats que no corresponguin en aquesta prova d’atletisme com poden ser patins, skates, bicicletes o handbikes, entre d’altres.
S’estableixen dues categories d’esportistes amb discapacitat: cadira de rodes i discapacitat visual. Les persones amb discapacitat visual han d'anar degudament identificades, així com la persona que els faci de guia. Segons el temps estimat sortiran del primer o segon calaix. Per optar a la classificació i premiació de discapacitat visual cal adjuntar una còpia de la targeta acreditativa de la discapacitat a promocioesportiva2@bcn.cat després de realitzar la inscripció on line. Els guies aniran sense xip i la seva inscripció la realitzaran a través de info@zurichmaratobarcelona.es. En cas que es necessiti guia, caldrà indicar les seves dades (Nom i cognoms, DNI, data de naixement, mòbil i correu electrònic).
Es podrà participar amb cadira de rodes o carro d'atletisme. Qui participi a la categoria de cadira de rodes haurà d’estar a la línia de sortida una hora abans de l’inici de la prova. Per a realitzar la inscripció cal contactar amb l’organització ainfo@zurichmaratobarcelona.es. En ambdues categories, el pitrall i la bossa del corredor es recollirà a la taula d’incidències de l’ Expo Sports.
El lliurament de premis de les categories de cadira de rodes i discapacitat visual es farà sempre que hagin finalitzat un mínim de 3 esportistes, siguin homes o dones. Els premis es lliuraran el mateix dia de la cursa. Cal dirigir-se a la zona de pòdium una vegada finalitzada la cursa per conèixer la primera, segona i tercera posició.

Article 4
Un jutge àrbitre designat per la RFEA tindrà la decisió final davant qualsevol aspecte vinculant per al transcurs de la prova. Estarà assistit per jutges i comissaris auxiliars de la FCA. D'acord amb les normes de la IAAF, a partir del Km 5 i cada 5 Km hi haurà un lloc d'avituallament, així com a l'arribada. A partir del Km 7,5 i també cada 5 Km, hi haurà un punt per remollar les esponges. Es prendrà el temps parcial de la mitja marató i el de la línia d'arribada. S'estableix un temps màxim de 6 hores per completar el recorregut. Després d'aquest període, els participants que no hagin finalitzat podran continuar seguint les normes de circulació i sota la seva responsabilitat.

Article 5
La Zurich Marató de Barcelona serà el Campionat de Catalunya Universitari de l'especialitat. Els participants que vulguin optar a la classificació universitària han de formalitzar la inscripció normalment i comunicar-ho al Servei d'Esports de la seva universitat.

Article 6
La inscripció a La Marató és personal i intransferible i suposa l'acceptació del present reglament. Un cop formalitzada la inscripció, no es podrà transferir la participació a una altre persona, amic o familiar per motiu de no poder acudir el dia de la proba.

Article 7
Les inscripcions per correu que arribin a la organització passada la data límit, només seran acceptades, si arriben durant les pròximes 48 hores. En cas contrari, aquelles inscripcions que arribin més tard de la data establerta, seran retornades al seu destinatari com no vàlides. L'organització no es fa responsable de pèrdues o retards del correu ordinari.

Article 8
L’organització de la Zurich Marató de Barcelona no retornarà el import de la inscripció per motius de lesió i/o infermetat, ni per qualsevol motiu aliè a la mateixa.

Article 9
Els pitralls es recolliran durant divendres i dissabte abans de la carrera a l'Expo Sports. Per a tal efecte caldrà la presentació del correu electrònic confirmant el vostre número de dorsal i un document identificatiu oficial. Els dorsals s'hauran de portar ben visibles a la part davantera del tronc durant la totalitat de la cursa. No es podran recollir pitralls el dia de la Zurich Marató de Barcelona.

Article 10
Tots el participants rebran un xip per posar-se a la sabatilla, que hauran de retornar a la organització al acabar la cursa. No rebran el xip els que tinguin xip propi ChampionChip sempre que ho hagin fet constar abans a la inscripció. Hi haurà punts de cronometratge cada 5 Km (km5, km10, km15, km20, km25, km30, km 35, km 40, ½ mrató i a l'arribada).

Article 11
La seguretat a la via pública serà responsabilitat de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Els serveis mèdics oficials estaran autoritzats a retirar qualsevol participant per raons mèdiques.

Article 12
L'organització disposarà d'una pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil segons la legislació vigent. Tots els participants estaran coberts per una pòlissa d'assegurança d'accidents.

Article 13
Queden terminantment prohibits els vehicles motoritzats o bicicletes que no pertanyin a l'organització. Els vehicles motoritzats o bicicletes oficials que facin el seguiment de la cursa portaran una identificació visible en tot moment.

Article 14
En inscriure's a la Zurich Marató de Barcelona, els participants donen el seu consentiment per a que RPM Racing, S.L., per si mateix o mitjançant terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant té el dret d'accedir a aquests fitxers a l'objecte de rectificar o cancel•lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho, hauran de sol•licitar-ho per escrit al domicili social de RPM Racing, S.L.,(c/Gran Via 8-10, 6ª planta, 08902-L'Hospitalet de Llobregat). Així mateix i d'acord als interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la Zurich Marató de Barcelona per tot el món (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general i la pròpia del participant, la categoria; la marca esportiva realitzada i la seva imatge.

Article 15
Els participants accepten cadascun dels articles d'aquest reglament i es comprometen honestament i amb honor a no anticipar-se al moment de la sortida i a cobrir la distància completa abans de creuar la línia d'arribada.

View more external

Hozzászólások

    You can or this trail