Bertigps

Idõ  59 perc

Koordináták 1485

Uploaded 2013. december 1.

Recorded december 2013

-
-
313 m
79 m
0
2,7
5,4
10,77 km

Megtekintve 1862 alkalommal, letöltve 83 alkalommal

közel Horta-Guinardó, Catalunya (España)

Recorregut: 10,87 km
Desnivell acumulat: 1.100 m (positiu: 615 m)
Alçada màxima/mínima: 265 m/ 87 m
Límit de participants: 350+50

El Cros3Turons, "la cursa amb més desnivell de Barcelona", és una cursa que neix amb el desig de descobrir a Barcelona un indret incomparable per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure com és el Parc dels Tres Turons. La iniciativa del Districte d’Horta–Guinardó de l’Ajuntament de Barcelona, en coordinació amb el Districte de Gràcia, ha estat materialitzada gràcies a la il•lusió i dedicació de la Unió Excursionista de Catalunya d’Horta, entitat del barri amb una llarga tradició organitzant curses de muntanya.
El Cros3Turons es va realitzar, en la seva primera edició, aquest 1 de desembre, amb l’empenta d’una prova que es posa en marxa, però que es vol consolidar com un autèntic cros de muntanya dins la ciutat de Barcelona. Una competició que desitgem que sigui del gaudi esportiu dels diversos racons d’Horta-Guinardó i Gràcia per on passarà la prova (cros3turons.cat/).

Sortida/Arribada: Casa de les Aigües, seu del districte d’Horta-Guinardó (0-10 km)
Control nº1: Turó del Carmel (2,33 km)
Avituallament líquid: Parc de la Creueta del Coll (4,90 km)
Control nº2: Turó de la Creueta del Coll (5,27 km)
Control nº3: Turó de la Rovira (7,53 km)


Raúl Muñoz, btv.cat: El món de les curses populars viu un moment dolç i Barcelona és l’exemple paradigmàtic d’aquesta bombolla. Que una cursa esgoti inscripcions sense haver-ne disputat cap edició, n’és una mostra. Aquest dissabte, l’organització s’ha vist amb l’obligació moral d’obrir-hi 50 inscripcions més per tal que aquells que es van quedar sense possibilitat d’apuntar-s’hi, ho facin ara.

El recorregut de la Cursa Tres Turons passa pel districte d’Horta-Guinardó, tot i que també trepitja el de Gràcia. Dels 10 quilòmetres, un 75% serà de muntanya, i només un 25%, per asfalt. Els participants hauran de pujar els turons del Carmel, de la Creueta del Coll i de Rovira, ascensions curtes però explosives de certa dificultat tècnica, a més de tenir el privilegi de passar pel Parc Güell. La sortida i l’arribada seran a la Casa de les Aigües, la seu del districte d’Horta-Guinardó.

XIP: HD3Z1K7

Resultats:
1. Ricardo Esclapez Pizana 48:58 (ENJOY RUNNING)
2. Emilio Fernandez Puente 50:01
3. Jose Rubio Heredia 51:24 (ENJOY RUNNERS)
4. Mateu Tauler Ametller 51:59 (UEC BARCELONA)
5. Roman Kessler 52:05
csúcs

Turó del Carmel (267 m)

Turó_del_Carmel_(267_m)
csúcs

Turó de la Creueta del Coll (245 m)

Turó_de_la_Creueta_del_Coll_(245_m)
csúcs

Turó de la Rovira (261 m)

Turó_de_la_Rovira_(261_m)
parkoló

Sortida i arribada: Casa de les Aigües, Plaça d'Alfons X el Savi (81 m)

Sortida_i_arribada:_Casa_de_les_Aigües,_Plaça_d'Alfons_X_el_Savi_(81_m)

Hozzászólások

    You can or this trail