jkeverh
  • Fénykép 180720-KL-Platja Tossa-70km
  • Fénykép 180720-KL-Platja Tossa-70km
  • Fénykép 180720-KL-Platja Tossa-70km
  • Fénykép 180720-KL-Platja Tossa-70km
  • Fénykép 180720-KL-Platja Tossa-70km
  • Fénykép 180720-KL-Platja Tossa-70km

Idõ  7 óra 29 perc

Koordináták 5195

Uploaded 2018. július 20.

Recorded július 2018

-
-
478 m
7 m
0
17
35
69,21 km

Megtekintve 39 alkalommal, letöltve 0 alkalommal

közel Fanals d'Aro, Catalunya (España)

Na rit woensdag nog keertje afgesproken met Kurt voor ritje Platja naar Tossa en terug met de Platja boys en nog een paar nieuwe gezichten.
Gisteren tochtje per mail gekregen en "leek" oke heel deel reeds in t verleden al eens gedaan de op af en terug de berg over. Oke ik doe mee.
Was het in het verleden minder warm toen ik de tocht deed ? Was ik toen beter in vorm? Lichter in elk geval want denk van 2013 toen er 10 kg minder op de weegschaal stond. In elk geval tempo lag toch naar mijn idee hoog genoeg. Na eerst wat draaien en keren platja uit en stevige valpartij zonder erg van de dame in t gezelschap (snee aan de knie) stevig klimmen naar Pedralta waar dan enkele technische singles down en op werden aangedaan verder hoger het berg massief van cadirates op richting de antennes. Sommige stukken lagen te zwaar en steil er voor mij bij en wat kruid verschoten in t begin waardoor het enkele malen wandelen werd. Eenmaal dan toch boven de afdaling richting Tossa al vrij snel kwam tot 2* toe mijn gps los en hing deze ondersteboven te bengelen aan mijn stuur. Even vastmaken en natuurlijk gat moeten laten met de anderen. K voelde in de bochten dat wiel achteraan al wat raar deed. Dalen ging wel en kwam terug achteraan aansluiten.
Na korte stop om iedereen terug doen aansluiten zette Kurt zich achteraan moest er gemist of iets voorvallen en Koen nam de kop. Er werd snel gedaald kwamen nog wat wandelaars en bikers tegen.
In Tossa niet tot strand gereden maar direct barreke opgezocht voor cola's en ne fanta (deze keer geen granda)
David melde hier dat hij langs de weg terug ging alsook zijn makker Rudi en dan maar heel de groep.
Het werd dan klimmen Tossa uit over de kustweg in de volle hitte, ondanks bijgetankt te hebben waren de benen dan toch leeg en klimmen op de baan is echt niet mijn ding, Kurt bleef bij mij en reden we rustig op mijn tempo verder de rest wachte op enkele punten ons op. Elke bocht dalend voelde ik wat aan het achterwiel en had al paar keer gekeken. Tot Kurt naast me kwam en zei dat ik mijn wiel is moest laten nazien en toen zag ik het spaak over en lichte slag in het achterwiel.
En nu zit ik hier mijn verslag te schrijven wachtend tot de vlomaker open gaat normaal om 16u ma nu 17u 20 en nog niet open ???
En ja vanmorgen weer vergeten zonnecream te smeren zie na douchen armkes wat rood zijn :(

1 comment

  • Kurt Liekens 2018.07.21.

    Pet af voor u dat je na zo een tocht nog energie hebt om een uitgebreid verslag te maken :-)

You can or this trail