Moving time  4 óra 13 perc

Idõ  7 óra egy perc

Koordináták 5807

Uploaded 2018. január 23.

Recorded január 2018

-
-
461 m
171 m
0
9,8
20
39,16 km

Megtekintve 232 alkalommal, letöltve 8 alkalommal

közel Argelaguer, Catalunya (España)

Ruta que forma part d'un recorregut al costat d'un riu seguint el més proper possible i en aquest cas és el Fluvià des d'Argelaguer fins a Olot.

Argelaguer és un poble en el qual sembla que no hi ha habitants sense embargament vas al restaurant Can Xac i estan tots allí dins. Des que es va fer l'autovia i el trànsit no passa per dins, el poble és molt més tranquil que abans, a prop d'església no se sent cap soroll ha de ser un lloc ideal per viure.

Siguiendo el río Fluviá hem passat pel parc GARRELL i hem visitat, ara que ha mort el seu creador han arreglat tota aquesta zona i el mantenen informat per als visitants. Nosaltres que el coneixem una vegada que passem per allí, i podíem parlar amb ell i conèixer tota la seva història, estem segurs que hauria estat encantat que ho hagués fet abans i que l'hagués ajudat en la seva conservació.

Després ja no ens hem separat gairebé mai del riu fins arribar a un moment en què s'acaba el camí i cal passar pel seu camí entre pedres fins arribar a poder travessar-lo per prendre l'adreça cap a Castellfollit.

La pujada al poble arribant per la seva part Aquest és molt fort i no es pot pujar en bicicleta, és una pendent plana i arreglada amb pedres i escales amb una forta desnivell.

En direcció a Sant Joan les Fonts, a prop de La Sebastianeta, hem trobat un sender que ens apropa a la població i en el qual trobem un pont molt estrecho que travessa el riu i que gairebé no té espai per passar amb la bicicleta.

Des del poble seguim per la carretera GI-522, per arribar a la Canya i, per sobre del Fluvià, arribar a l'entrada d'Olot.Ruta que forma parte de un recorrido al lado de un río siguiendo lo más cerca posible su cauce y en este caso es el Fluviá desde Argelaguer hasta Olot.

Argelaguer es un pueblo en el que parece que no haya habitantes sin embargo vas al restaurante Can Xac y están todos allí dentro. Desde que hicieron la autovía y el tráfico no pasa por dentro el pueblo es mucho más tranquilo que antes, cerca de iglesia no se oye ningún ruido debe ser un sitio ideal para vivir.

Siguiendo el río Fluviá hemos pasado por el parque GARRELL y lo hemos visitado, ahora que ha muerto su creador han arreglado toda esta zona y lo mantienen informado para los visitantes. Nosotros que lo conocimos una vez que pasamos por allí,y pudimos hablar con él y conocer toda su historia, estamos seguros que hubiera estado encantado que lo hubieran hecho antes y lo hubieran ayudado en su conservación.

Luego ya no nos hemos apartado casi nunca del río hasta llegar un momento en que se termina el camino y hay que pasar por su cauce entre piedras hasta llegar a poder atravesarlo para tomar la dirección hacia Castellfollit.

La subida al pueblo llegando por su parte Este es muy fuerte y no se puede subir en bicicleta, es una pendiente nivelada y arreglada con piedras y escalones con un fuerte desnivel.

En dirección hacia Sant Joan les Fonts, cerca de La Sebastianeta, hemos encontrado un sendero que nos acercó a la población y en el que encontramos un puente metálico muy estrecho que atraviesa el río y que casi no tiene espacio para pasar con la bicicleta.

Desde el pueblo seguimos por la carretera GI-522, para llegar a la Canya y por lo alto del Fluviá llegar a la entrada de Olot.


Route that is part of a route along a river following its riverbed as close as possible and in this case it is the Fluviá from Argelaguer to Olot.

Argelaguer is a town in which there seems to be no inhabitants, however, you go to the Can Xac restaurant and they are all there in. Since they made the freeway and the traffic does not pass through the town, it is much calmer than before, near church there is no noise, it must be an ideal place to live.

Following the river Fluviá we have passed through GARRELL park and visited it, now that its creator has died have fixed all this area and keep it informed for the visitors. We met him once we went there, and we could talk to him and know all his story, we are sure he would have been delighted that they had done it before and had helped him in his conservation.

Then we have almost never got rid of the river until there is a time when the path ends and you have to pass through its channel between stones until you get to cross it to take the direction to Castellfollit.

The ascent to the town arriving on your part This is very strong and you can not climb by bicycle, it is a level slope and arranged with stones and steps with a sharp slope.

In the direction of Sant Joan les Fonts, near La Sebastianeta, we have found a path that brought us closer to the population and where we find a very narrow metallic bridge that crosses the river and that there is almost no space to pass the bike.

From the town we continue along the GI-522 highway, to reach Canya and on the top of the Fluviá reach the entrance to Olot.
fénykép

Argelaguer

fénykép

Parc Garrell

fénykép

Parc Garrell

fénykép

Sant Jaume de Llierca

fénykép

Foto

fénykép

Castellfullit

fénykép

Castellfollit

fénykép

Foto

fénykép

Sant Joan les Fonts

fénykép

La Canya

Hozzászólások

    You can or this trail