Moving time  3 óra 33 perc

Idõ  7 óra 25 perc

Koordináták 5080

Uploaded 2018. január 30.

Recorded január 2018

-
-
306 m
89 m
0
9,1
18
36,48 km

Megtekintve 218 alkalommal, letöltve 9 alkalommal

közel Vilablareix, Catalunya (España)

Hem deixat el cotxe al centre comercial de Salt, i travessem l'autopista per un pont especial per passar pedres, una vegada a l'altre costat ens dirigim cap a l'Església del poble de Vilablareix que és on pràcticament comença la ruta. Començarem per una asfaltada carretera fins arribar a Burés professional on comença el camí de terra i el primer sendero tècnic.

Seguim fins a arribar al sud de la urbanització Mas Llunés, que gairebé no trepitem per continuar fins a arribar a la carretera asfaltada que es dirigeix ​​cap a Sant Martí Sapresa, on més endavant trobem la informació per arribar a l'Ermita que visitem avui.

Continuem fins a trobar la carretera GI-540 que ve del Mas Llunés, i una vegada en ella comença la pujada més forta de tota la ruta d'uns dos quilòmetres de durada on passen de 135 metres d'altura a la doble 270 que fan que sigui no es finalitza mai.

Passem altra vegada per la urbanització abans descrita i iniciem un bon descens fins a Vilanna i Bescanó.

Comem al restaurant La Barca del darrer poble i tornem a Salt per Montfullá.Hemos dejado el coche en el centro comercial de Salt, y atravesamos la Autopista por un puente especial para pasar peatones, una vez al otro lado nos dirigimos hacia la Iglesia del pueblo de Vilablareix que es donde prácticamente empieza la ruta.Empezamos por una carretera asfaltada hasta llegar a Burés profesional donde empieza el camino de tierra y el primer sendero técnico.

Seguimos hasta llegar al sur de la Urbanización Mas Llunés, que casi no pisamos para continuar hasta llegar a la Carretera asfaltada que se dirige hacia Sant Martí Sapresa, donde más adelante encontramos la información para llegar a la Ermita que visitamos hoy.

Continuamos hasta encontrar la carretera GI-540 que viene de el Mas LLunés, y una vez en ella empieza la subida más fuerte de toda la ruta de unos dos kilómetros de duración donde pasas de 135 metros de altura a el doble 270 que hacen que esta no se termine nunca.
Pasamos otra vez por la urbanización antes descrita e iniciamos un bonito descenso hasta Vilanna y Bescanó.

Comemos en el restaurante La Barca del último pueblo y regresamos a Salt por Montfullá.


We have left the car at Salt's shopping center, and we cross the highway through a special pedestrian bridge, once on the other side we head towards the Church of the town of Vilablareix, which is where the route begins practically. We begin by a paved road until you reach Burés professional where the dirt road begins and the first technical path.

We continue until you reach the south of the Mas Llunés Urbanization, which we almost do not step on to continue until you reach the asphalt road that goes to Sant Martí Sapresa, where we later find the information to reach the hermitage we visit today.

We continue until you find the GI-540 highway that comes from the Mas Llunés, and once the strongest climb of the entire route takes about two kilometers in length, where you pass from 135 meters high to double 270 that make this never ends

We went through the urbanization described above and started a nice descent to Vilanna and Bescanó.

We eat at the La Barca restaurant of the last village and return to Salt by Montfullá.

Hozzászólások

    You can or this trail