Sheila.atares
44 8 195

Moving time  20 perc

Idõ  3 óra

Koordináták 275

Uploaded 2018. április 15.

Recorded április 2018

-
-
500 m
16 m
0
5,1
10
20,46 km

Megtekintve 35 alkalommal, letöltve 0 alkalommal

közel Sarrià, Catalunya (España)

creuem del carril de peatons amb molt de compte cap a la nostra dreta dirigint-nos cap a la urbanització de cases. És un tram perillós ja que està en obres i només n'hi ha un carril pels dos sentits dels cotxes que circulen per aquesta carretera.
Després d'un petit tram passant per l'urbanització, tornem a agafar camins de muntanya. És molt fàcil arribar-hi ja que la propia urbanització està molt ben indicada. Ens trobem en una cruïlla la qual podem agafar per anar a la font de la Budellera, però nosaltres anirem pel camí més a la dreta en direcció Tibidabo.
Passant pels camins propers al parc d'atraccions observem la Torre de Collserola. Fou construïda al febrer de 1990 amb motiu dels jocs olímpics que es van celebrar a Barcelona l'any 1992 i desde aquesta torre es realitzen la majoría dels enllaços audiovisuals del àrea metropolitana de Barcelona. Es tracta de l'estructura més alta de Barcelona i Catalunya així com la segona torre de comunicacions més alta de tota Espanya.
Ens trobem una cruïlla la qual ens pot portar en direcció a la Font de la Budellera o bé al parc d'atraccions Tibidabo i a la Torre de Collserola. En el nostre cas anirem pel camí de l'esquerra en direcció al Tibidabo, aquest camí està ple d'arrels les quals ens dificulten el nostre trajecte.
Sortim del camí de les arrels i ens trobem una altre cruïlla la qual ens indica la direcció del Tibidabo, agafarem la direcció de la dreta per a arribar a la carretera que puja al pàrking del parc d'atraccions.
Ens incorporem a la carretera amb molt de compte vigilant que no circulin altres vehicles. Haurem de agafar forces per continuar en direcció a la esquerra cap a dalt, tenint en compte que quan passem a la carretera ens haurem de possar al costat dret tot el que puguem per tal de facilitar el pas als cotxes que pujen també per aquell camí.
Estem a punt d'arribar al parc d'atraccions, a partir d'aquí el camí és gaire fàcil ja que està molt ben indicat. Ens dirigim cap a les taquilles de compra pel camí dret passant pel costat del piló de seguretat.
El Tibidabo és, amb 512 metres sobre el nivell del mar, el pic més alt de la serra de Collserola, al municipi de Barcelona. És popular per les seves vistes sobre la ciutat i pels seus espais naturals, que són usats amb fins recreatius. El Parc d'Atraccions Tibidabo data del 1901 i això el converteix en un referent històric de la ciutat, ja que és el parc d'atraccions operatiu més antic d'Espanya i el tercer operatiu més antic d'Europa.
Sortim del parc d'atraccions Tibidabo per una carretera que està situada a la dreta de la catedral. Vigilem que en el nostre trajecte no ens creuem amb vehicles ja que és molt comú que ens trobem diversos autobusos que es dirigeixen cap al parc.
Mantenint la seva llegendària mirada sobre Barcelona des de 1924, al Gran Hotel La Florida va significar la realització del somni d'un home, el Doctor Andreu, que volia construir el millor hotel de Barcelona al millor emplaçament de la ciutat, aixecant un edifici emblemàtic i carregat de estil. No obstant això, l'hotel va patir les conseqüències de la guerra civil i va ser utilitzat durant el conflicte com a hospital militar. No tornaria a néixer com a hotel fins a 1950, quan es va convertir en el lloc predilecte de l'alta societat barcelonina, especialment com a residència d'estiu de les famílies catalanes adinerades.
Baixem per la carretera i en questa intersecció ens dirigim a l'esquerra procurant que els altres vehicles sàpiguen on anem mitjançant la nostra senyalització. És un tram de bastanta perillositat tenint en compte el trànsit.
Ens incorporem per la dreta al carril bici passant per l'esquerra del parking i continuem cap a baix paral·lels a la carretera.
Sortim del carril bici per incorporar-nos a la carretera en direcció Barcelona. Per la dreta de la carretera i fent totes les senyalitzacions.
Creuem el pas de cebra baixats de la bici i ens incorporem a l'altre banda passant per Vista Rica al tram de muntanya.
Passant per Vista Rica ens incorporem al camí de muntanya de a baix a l'esquerra en direcció a Sant Medir.
Desprès de varies corbes arribem a una intersecció la qual hem d'anar pel camí de l'esquerra que ens portarà cap a l'ermita de Sant Medir
Ens trobem en un tram urbanitzat. Baixarem pel camí del mig per així arribar més ràpidament a Sant Medir.
Anem cap a l'esquerra seguint la corba deixant a la nostra dreta la cadena.
Arribem a una corba la qual agafarem el camí dret per arribar a Sant medir tal i com ens indica el cartell.
Baixem per la corba de la nostra dreta en direcció a Sant medir. Una vegada hem agafat el camí actual, deixem el camí de les corbes a la nostra dreta.
Ens trobem amb una intersecció la qual ens porta cap a Can Jané i Pantà de Can Borrell o cap a Sant medir. Anirem per la dreta en direcció Sant Medir.
Arribem a Sant Medir on podem parar a descansar o omplir el nostre bidó d'aigua a la fonts del Miracle. Sant Medir va ser un sant barceloní que va ajudar a escapar a sant Sever dels romans, l'any 303. No obstant això, la seva figura prové únicament de la tradició, de manera que podria ser una barreja entre la història de sant Sever i la dels sants germans Emeterio i Celedonio. En el seu honor es va construir l'ermita de Sant Medir a la serra de Collserola, al terme de Sant Cugat del Vallès.
Sortim de Sant Medir deixant la font del Miracle a la nostra esquerra. Agafarem el camí de la dreta per arribar a la Masia de Can Borrell.
Ens trobem en un creu de camins en el qual haurem de continuar recte en direcció Can Borrell.
Continuem recte pel PR-C 38 deixant a la nostra dreta la cruïlla que ens porta a Sant Adjutori i al Forn Ibèric.
Trobarem un camí que ens ve per dalt en forma de trialera però continuarem recte pel camí ample principal en direcció a Can Borrell.
Continuem pel camí principal encara que ens trobem una altre intersecció que ens deixa varis camins a la nostra esquerra. Seguim en direcció Can Borrell.
És un edifici del municipi de Sant Cugat del Vallès que forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. A l'interior figura la data de 1783 en una porta. La seva situació al final de la vall de Gausac pot venir del fet que en trobar-se a l'antic camí de Sant Cugat a Barcelona fos utilitzada com a posada.
Continuem per l'esquerra de Can Borrell i agafem el camí de la dreta en direcció a la carretera de Cerdanyola.
Agafem el camí de la dreta de la cadena, cap a baix en direcció al parking dels cotxes
Anem pel camí del pont en direcció Carretera de Cerdanyola.
Deixant a la nostra esquerra el turó de la Torrefera passem per la dreta per continuar per un camí de baixada per arribar a la carretera.
Anem en direcció Can coll deixant a la nostra esquerra el Turó de la Torrefera.
Arribem a la carretera de Cerdanyola i ens incorporem molt en compte i vigilant que no venen vehicles de cap dos costats de la carretera. Anirem per l'esquerra i seguirem la carretera fins arribar a l'Àrea de Lleure de Can Coll.
Baixant per la carretera de Cerdanyola ens desviarem a la dreta al trobar la cadena que està darrere de l'aparcament de cotxes.
Un cop hem passat la cadena, agafarem el camí de l'esquerra per així arribar a Can Coll.
Estem a punt d'arribar a l'Àrea de Lleure de Can Coll, però abans agafarem el camí de la dreta.
Arribem a Can Coll agafant l'última cruïlla en direcció a l'esquerra.
L' Àrea de Lleure de Can Coll és utilitzada per fer picnics o parar a esmozar. També és utilitzada per fer barbacoes i altres activitats gràcies a la seva gran explanada.
Sortim de Can Coll pel camí de baix a la dreta.
Ens dirigim al camí de l'esquerra en direcció Can Codina
Ens trobem un camí que ve per l'esquerra aparentment és una trialera, però nosaltres anirem per la dreta cap abaix en direcció al torrent de can coll.
Trobem una intersecció i anirem pel camí de l'esquerra que passa per sobre del Torrent de Can Coll.
Anem per la dreta en direcció al torrent de Sant Iscle.
Continuem pel camí ample principal de l'esquerra.
Passem per una cadena i agafem el camí de sota a l'esquerra en direcció a Can Canaletas.
Arribem a un tram on hi ha un lloc per descansar amb bancs, deixem el camí ample a la nostra esquerra i ens dirigim en direcció al aqüeducte per la dreta
Ens trobem una altre intersecció la qual haurem d'anar pel camí de la dreta cap a dalt tal com marca el cartell en direcció a l'aqüeducte.
Continuem recte pel camí de dalt de la dreta el qual ens fa passar per mig de dos camps de conreu.
Trobem una cruïlla de diversos camins. Anirem pel camí de l'esquerra que ens porta cap a baix.

Hozzászólások

    You can or this trail