-
-
143 m
-9 m
0
11
21
42,65 km

Megtekintve 2023 alkalommal, letöltve 37 alkalommal

közel Maó, Baleares (España)

Sortida del grup "Es Darrer que Tanqui", en un fred matí de gener.
- Partim des de Maó, passant per tot el Polígon Industrial fins el final de la quarta fase per anar a prendre el Camí Vell d'Alaior.
- Al trobar-nos amb el creuament amb el Camí d'Algendar, gir a la dreta, direcció nord. Camí asfaltat en la seva totalitat.
- Al arribar a la bifurcació final, a l'esquerra hi ha el Camí d'Alcaidús i a l'esquerra travessant la Carretera General el Camí de Rafal que és el que hem d'agafar.
- Amb molta cura al travessar la Carretera General, aturada cultural per visitar les Navetes de Rafal Rubí.
- Continuem pel Camí de Rafal, direcció nord fins anar a trobar el Camí d'En Kane, que prenem en direcció oest o cap a Alaior.
- Anam pel Camí d'En Kane uns pocs quilòmetres fins que giram a la dreta, pel camí que duu als llocs de Sant Nocolau i Es Puig Menor.
- Per terres de Puig Menor, seguim el sender que bordeja les cases per la seva esquerra, passa per sa Marina de Sa Cova de Dalt, travessa el Torrent de Sant Simó, i la zona des Puig Menor fins anar a topar amb el Camí de Binixems.
- Prenem el Camí de Binixems en direcció a l'Ermita però la passam de llarg, perquè anam cap a les terres d'Egipte, pel camí que hi just al davant del lloc de Binixems de Davant.
- Travessam les terres d'Egipte fins arribar a la Carretera de Fornells, avont giram a la dreta fins anar a topar amb la Carretera de Favàritx. I l'agafam.
- Al creuament amb el Camí de Tordonell, agafam aquest fins que hem de girar a l'esquerra i pujar pel Camí de Sa Boal per anar cap al llocs de Sa Torre Blanca i Torre de Tramuntana.
- Per terres de Torre Blanca anam pel sender que ens duu directament al Camí de Cavalls i que surt a l'alçada de Cala Rambles.
- Camí de Cavalls direcció Es Grau, però desviant-nos un poc per veure el Fondejador de Llanes, i la costa nord fins Cala En Vidrier.
- Tornada a Maó per la Carretera d'Es Grau, passant per tot el Port i pujant per Costa de Corea.

Hozzászólások

    You can or this trail