• Fénykép 2016-02-04 BINIARAIX
 • Fénykép 2016-02-04 BINIARAIX
 • Fénykép 2016-02-04 BINIARAIX
 • Fénykép 2016-02-04 BINIARAIX
 • Fénykép 2016-02-04 BINIARAIX
 • Fénykép 2016-02-04 BINIARAIX

Idõ  2 óra 3 perc

Koordináták 560

Uploaded 2016. március 8.

Recorded február 2016

 • Rating

   
 • Information

   
 • Easy to follow

   
 • Scenery

   
-
-
440 m
59 m
0
1,5
3,0
5,96 km

Megtekintve 1873 alkalommal, letöltve 66 alkalommal

közel Biniaraix, Islas Baleares (España)

SENDERISME: 3 senderistes a Mallorca per fer unes rutes per la Serra de Tramuntana. 3ª Etapa Barranc de Biniaraix. Esta ruta és de les rutes més conegudes de la Serra de Tramuntana. És molt singular pel tipus de camí, ja que és una gran exemple de l'enginyeria tradicional. Es conserva en molt bon estat i és un itinerari ideal per a veure les meravelles de l'illa. El camí va des de Biniaraix fins al coll de l'Ofre. Són 1932 escalons els que hi ha en tot el barranc. Trobarem diferents fonts durant el camí. Avançats uns metres en pla, creuem el torrent i ens trobem el singular empedrat que ens acompanyarà en la major part del nostre camí. Anem guanyant altura i ens trobem amb un encreuament el qual indica camí vell del barranc i es desvia a la dreta. Tant el camí de la dreta com el de l'esquerra, ens portaran al mateix encreuament. El camí de la dreta (el vell) evita passar per l'estret i és més llarg. Optem per anar per l'esquerra, passant per l'estret i estalviant 15 minuts. S'estret és un pas pel qual transcorre el camí en què a un costat i a l'altre les muntanyes quasi es toquen, deixant un pas ombriu i pel que descendix un canal d'aigua. Conforme anem ascendint per corbes serpenteantes, ens acompanyaran camps d'oliveres estratègicament situats. Més avant, ens trobarem amb un encreuament el qual enllaça amb el camí que ve del camí vell. En este punt desfem el camí i ens tornem a Biniaraix.

2 hozzászólás

 • Fénykép lonchero

  lonchero 2016.03.12.

  I have followed this trail  View more

  Muy buena ruta también, muy curioso el camino empedrado.
  Yo baje desde el pantano
  Otra ruta obligatoria en mallorca

 • jmcolomina 2016.12.26.

  Realizado! Sólo apuntar que si se hace en época de lluvias se puede ver una bonita cascada casi al final del trayecto a la derecha. También comentar que toda la ida pica hacia arriba considerablemente por lo que se requiere un mínimo de fondo físico o simplemente no llevar prisa. Buen calzado obligatorio por el empedrado del piso.

You can or this trail