-
-
707 m
199 m
0
1,9
3,8
7,66 km

Megtekintve 102 alkalommal, letöltve 0 alkalommal

közel Igueste de Candelaria, Canarias (España)

Het begin van de wandeling is Plaza Dimas Coello in Igueste. Bij het plein is een bushalte (way-point BusIgueste) en er is ook voldoende parkeerplaats. De route is bewegwijzerd. Het begin van de route gaat bijna 3 kilometer via (on)verharde wegen. Oók langs dit gedeelte is het een mooi landschap. De stijging is ca. 300 meter. Waar de onverharde weg overgaat in een pad is óók de Galería Chiabargo en daar loopt ook het Canal Araya. Deze komt uit op wandeling 8.18 (Araya – Los Brezos RW). We hebben gezien dat er een afsluiting is gemaakt maar dat het hek inmiddels verdwenen was. Wij vinden het niet verantwoord deze afbuiging op onze website te plaatsen afgezien van het feit dat het –naar alle waarschijnlijkheid –niet toegestaan is over een “Canal” te lopen.
De laatste 900 meter van het pad is heel indrukwekkend. Bijzonder fraai. Het einde van het pad is niet aangegeven. Wel staan er op twee plaatsen een kruis maar deze kruisen zijn overbodig omdat er geen pad meer is. Omdat het tracé onderin de barranco is kan de GPS in de war raken maar het pad is zo overduidelijk dat het geen problemen geeft.
De (noodzakelijke) terugweg geeft weer andere uitzichten die beslist de moeite waard zijn. Samenvattend: relatief korte route die heel veel geeft in met name het laatste stuk.
Bus stop

BusIgueste

Waypoint

GalChacorche

1 comment

  • Mateusz Pawlaczek 2018.09.10.

    I have followed this trail  View more

    Soo, no peak - no fun... ok, second part of trail is nice and we van feel się Funk, but begining and finish is boring;)

You can or this trail