Letöltés

Hossza

2,88 km

Szintemelkedés

15 m

Nehézségi szint

Könnyû

lefelé

15 m

Max elevation

413 m

Trailrank

26

Min elevation

386 m

Trail type

Loop

Koordináták

54

Uploaded

2021. március 8.

Search by Passing Area

Find trails starting or passing through your selected areas.

Get Wikiloc Premium Upgrade to remove Ads
Search by Passing Area Search by Passing Area
Be the first to clap
Share
-
-
413 m
386 m
2,88 km

Megtekintve 270 alkalommal, letöltve 6 alkalommal

közel Adzaneta, Valencia (España)

VAL.| Aquesta és una ruta d'art urbà dins del municipi.

CAST| Esta es una ruta de arte urbano que se encuentra dentro del nucleo del pueblo.
Waypoint

Espores

 • Fénykép Espores
VAL: SOM RURALITAT, SOM FUTUR Amb aquest disseny hem volgut treballar el pas del temps potenciant d'una forma figurativa obres descobertes al nostre voltant, en aquest cas restes de ceràmica ibèrica trobades al Maestrat de Penyagolosa, juntament amb l'ermita del Castell d'Atzeneta. Alhora, hi sumem la natura més representativa del territori, com són els ametlers en flor i els bolets amb el rovelló com a icona. I d'aquest element natural n'extraiem la paraula ESPORES, mot que reivindica la constant anada i tornada de la gent del món rural i la forma de renàixer d'un moment a l'altre amb tan sols una mica d'esperança. CAST: SOMOS RURALIDAD, SOMOS FUTURO Con este diseño hemos querido trabajar el paso del tiempo potenciando de una forma figurativa obras descubiertas a nuestro alrededor, en este caso restes de cerámica ibérica encuentros al Maestrat de Penyagolosa, junto con la ermita del Castell de Atzeneta. A la vez, sumamos la natura más representativa del territorio, como son los almendros en flor y las setas con el robellón como icono. Y de este elemento natural extraemos la palabra ESPORAS, palabra que reivindica la constante ida y vuelta de la gente del mundo rural y la forma de renacer de un momento al otro con tan solo un poco de esperanza. El traductor de Softcatalà és un traductor automàtic
Waypoint

Aplec Penyagolosa

 • Fénykép Aplec Penyagolosa
VAL: Mural participatiu, aquest es va fer conmemora'n el primer Aplec del Penyagolosa, en aquest es poden diferenciar els 4 pobles que el conformen (Xodos, Vistabella, Benafigos i Atzeneta) a la falda del Penyagolosa. En aquest va participar el famós artista castellonenc Ripollés. CAST: Mural participativo, este se hizo conmemora el primer Encuentro del Penyagolosa, en este se pueden diferenciar los 4 pueblos que lo conforman (Chodos, Vistabella, Benafigos y Atzeneta) al regazo del Penyagolosa. En este participó el famoso artista castellonense Ripollés.
Waypoint

ATZENETA

 • Fénykép ATZENETA
VAL: VAL: Mural benvinguda Atzeneta del Maestrat. Creat per l'artista castellonenc David Ruiz. Aquest té elements més representatius del municipi. El pa, flor ametler, Peiró de Loreto, escut, oli d'oliva, el Penyagolosa, la balena amb l'albarda i torrons. *La balena i l'albarda és la història del "malnom" que reben els habitants d'Atzeneta (Albarduscos/ques), que van confondre una albarda (objectes/cadira que es fica als matxos) amb una balena, dins de la Rambla. CAST: Mural bienvenida Atzeneta del Maestrat. Creado por el artista castellonense David Ruiz. Este tiene elementos más representativos del municipio. El pan, flor almendro, Peiró de Loreto, escudo, óleo de oliva, el Penyagolosa, la ballena con la albarda y turrones. La ballena y la albarda es la historia del "mote" que reciben los habitantes de Atzeneta (Albarduscos/ques), que confundieron una albarda (objeto/silla que se pone a los burros) con una ballena, dentro de la Rambla.
Waypoint

La gatera

 • Fénykép La gatera
VAL: Mural professional, fet per 2 artistes.L'artista castellonenc David Ruiz i el Valencià Mario Makey. Aquest representa el ressorgir de la vida, davant les adversitats i dificultats. CAST: Mural profesional, hecho por 2 artistas.El artista castellonense David Ruiz y el Valenciano Mario Makey. Este representa el resurgir de la vida, ante las adversidades y dificultades.
Waypoint

Emoji

Waypoint

La sega

 • Fénykép La sega
VAL: Mural "La Sega", aquest va fer en el concurs d'engalanament de carrers en agost. Aquell any aquest carrer presentava la temàtica de la sega. És una representació d'una foto, aquesta dona és una de les persones que vivien en aquesta casa. CAST: Mural "La Sega", este hizo en el concurso de engalanament de calles en agosto. Aquel año esta calle presentaba la temática de la siega. Es una representación de una foto, esta mujer es una de las personas que vivían en esta casa.
Waypoint

Gallardets

 • Fénykép Gallardets
Waypoint

Igualtat

 • Fénykép Igualtat
Waypoint

La dona

Waypoint

Casa artística

Waypoint

El mar

Waypoint

Les flors

 • Fénykép Les flors
Waypoint

La cooperativa

Waypoint

La Guerra Civil

 • Fénykép La Guerra Civil
VAL: Mural professional, fet per l'artista castellonenc David Ruiz. En aquest es representa la fam que comporta la guerra, amb un pa i un rifle. També podem veure un mapa d'Atzeneta, on estan els punts on van caure bombes. Aquest mural està fet en una d'aquestes cases que van ser derruïdes pels artefactes. CAST: Mural profesional, hecho por el artista castellonense David Ruiz. En este se representa el hambre que comporta la guerra, con un pan y un rifle. También podemos ver un mapa de Atzeneta, donde están los puntos donde cayeron bombas. Este mural está hecho en una de estas casas que fueron derruidas por los artefactos.

Hozzászólások

  You can or this trail