Moving time  3 óra 9 perc

Idõ  3 óra 49 perc

Koordináták 2657

Uploaded 2020. november 1.

Recorded november 2020

-
-
222 m
23 m
0
3,6
7,1
14,24 km

Megtekintve 146 alkalommal, letöltve 5 alkalommal

közel Cami Vell de Sant Mateu, Baleares (España)

CAT/ESP

Ruta amb dos punts problemàtics. Mirar notes al final
Ruta que va de Buscastell a Es Broll passant pel preciós camí del Puig des Porró enmig del bosc i en constant ascensió. Per sortir cap a un camí sí que hi ha un punt una mica dubtós així que es surt a les braves, després no hi ha problema per arribar pel camí habitual en Es Broll.
Després s'agafa el camí des Broll fins que ens desviem cap a la Font Judista*, lloc on no hi havia anat aquest segle encara, ubicada en un entorn molt tranquil i humit. Es torna al camí des Broll i creuam el torrent per agafar el camí que ens durà a la carretera de Santa Agnès, per on circulam breument. Agafam el carrerany que va per darrera del Puig des Sant, marcat com a ruta ciclista, en una zona ombrívola. Després arribam a una zona habitada i ja agafam un camí que ens durà a un camí asfaltat. Després, agafam un camí a mà esquerra que ens porta cap al Torrent de Buscastell*, circulant pel carrerany/camí paral.lel fins agafar finalment la carretera que porta a Buscastell (atenció: molt estreta).

Físicament, no és una ruta molt exigent.

NOTES:
1. Tornant de la Font Judista, una senyora veïna de la zona ens va dir que estàvem a un camí privat. Les meves disculpes a qui correspongui si això és així.
2. El tram del Torrent de Buscastell (que ja havia fet en diverses ocasions), kms. 12,8-13,3 d'aquesta ruta, està ara ple de problemes: un tros llaurat, branques per enmig per impedir el pas i, finalment, una tanca metàlica ben noveta (es pot passar pel lateral amb alguna dificultat).

++++++++++++++++
Ruta con dos puntos problemáticos. Mirar notas al final
Ruta que va de Buscastell a Es Broll pasando por el precioso camino del Puig des Porró, en medio del bosque y en constante ascensión. Para salir hacia un camino sí hay un punto un poco dudoso así que se sale a las bravas, luego no hay problema para llegar por el camino habitual a Es Broll.
Luego se coge el Camí des Broll hasta que nos desviamos hacia la Font Judista*, lugar donde no había ido este siglo todavía, ubicada en un entorno muy tranquilo y húmedo. Se vuelve al Camí des Broll y cruzamos el torrente para tomar el camino que nos llevará a la carretera de Santa Agnès, por donde circulamos brevemente. Cogemos el sendero que va por detrás del Puig des Sant, marcado como ruta ciclista, en una zona en sombra. Después llegamos a una zona habitada y ya cogemos un camino que nos llevará a un camino asfaltado. Después, cogemos un camino a mano izquierda que nos lleva hacia el Torrent de Buscastell*, circulando por el sendero/camino paralelo hasta coger finalmente la carretera que lleva a Buscastell (atención: muy estrecha).

Físicamente, no es una ruta muy exigente.

NOTAS:
1. Volviendo de la Font Judista, una señora vecina de la zona nos dijo que estábamos en un camino privado. Mis disculpas a quien corresponda si esto es así.
2. El tramo del Torrent de Buscastell (que ya había hecho en varias ocasiones), kms. 12,8-13,3 de esta ruta, está ahora lleno de problemas: un trozo labrado, ramas por en medio para impedir el paso y, finalmente, una valla metálica bien nuevecita (se puede pasar por el lateral con alguna dificultad).
Waypoint

Camí Puig des Porró

Waypoint

Es Broll

Waypoint

Font Judista

Waypoint

Camí

Waypoint

Torrent de Buscastell

Hozzászólások

    You can or this trail