-
-
14 m
-8 m
0
4,9
9,9
19,76 km

Megtekintve 1338 alkalommal, letöltve 70 alkalommal

közel la Cava, Catalunya (España)

RECORDA si et posiciones sobre " Veure més " (de color blau) que es troba al final de la descripció del recorregut, enllaçaràs amb el programa Google Fotos que té les fotografies de l' excursió.

Sortida - arribada: Àrea de lleure dels Ponts del Rei. Situat a la carretera que va del poble de la Cava a la urbanització de Riumari al Port de Deltebre.

Creuarem la carretera i agafarem la pista asfalta que ressegueix el canal del Desaigüe del Pont del Rei, fins que la pista gira al nord-est a trobar la pista asfaltada que ressegueix el canal de Desaigüe del Penal. En aquest punt primer anirem al nord per arribar fins trobar el canal Vell que volta la Bassa del Canal Vell.
Des d'aquí podem veure els Flamencs i les Cigonyes que estan dins de la gran Bassa del Canal Vell. Un cop gaudit de les vistes retornarem a la cruïlla i seguirem per la pista fins que trobarem una pista (també asfaltada) que ressegueix un canal que marxa en direcció al nord-est fins que aquesta gira i marxa al nord a trobar la Platja de la Bassa d'Arena.
Aquí anirem per la platja en direcció sud a trobar la Platja de Riumar que també seguirem fins trobar el primer mirador aixecat que visitarem, per retornar al camí senyalitzat que ens porta al carrer de Riumar (estem sobre el Gr 99) .
Anirem fins al final del carrer, per continuar pel camí senyalitzat del GR 99 (senyals de pintura vermella i blanca) que ens portarà al Mirador del Garxal. Nosaltres ens varem trobar el camí totalment inundat i varem tenir que anar per el camí paral·lel al del GR.
Del mirador del Garxal el camí continua fins trobar un petit embarcador, que té al costat un altra mirador d'aus (nosaltres varem seguir pel camí paral·lel al del GR per la seva inundació). Aquí el camí continua baixant fins arribar al mirador del Far del Garxal (és un Zigurat que ens permet unes mot bones vistes de tota la zona de la desem bocadura de l'Ebre).
En aquest punt anirem per el Camí de l'Ebre, GR 99, en direcció a Ponent. Anirem per un passeig que va pel costat de l'Ebre fins arribar al Port de Deltebre on seguirem per la carretera que el volta i continua pujant pel costat del riu fins trobar la zona de restaurants i botigues on el GR segueix uns pocs metres la carretera que gira al nord.
En aquest punt sempre anirem per un camí que ressegueix la carretera pel seu costat fins que trobarem una rotonda en la carretera. Aquí la creuarem i continuarem el camí que la segueix per la seva cara nord al costat del Canal de l'Esquerra de l'Ebre fins arribar al nostre punt de sortida.

Cartografia: Editorial Alpina, mapa Delta de l' Ebre

View more external

1 comment

  • Fénykép juanluper

    juanluper 2018.05.07.

    I have followed this trail  ellenőrzött  View more

    Ruta bonica i divertida.

You can or this trail