jespin

Koordináták 423

Uploaded 2017. augusztus 30.

Recorded augusztus 2017

-
-
2 025 m
1 780 m
0
1,3
2,7
5,31 km

Megtekintve 2352 alkalommal, letöltve 58 alkalommal

közel Escunhau, Catalunya (España)

Versió en català - Versión en castellano - English version

Versió en català

Data: 23 d'agost de 2017
Sortida sense dificultats tècniques.

Agafem la pista amb el cotxe que surt de Casarilh en direcció al Lac d'Escunhau (40 min aprox.). Aparquem al costat de la cabana (1780 m) i seguim a peu cap al fons de la vall (algunes fites ens marquen el camí). Després d'un parell de pujades suaus i de trobar algun ramat de vaques ja veiem el llac (2009 m). Decidim fer tota la volta a l'estany seguint un camí i veiem que l'aigua desemboca per la paret del fons, on es filtra. La tornada es fa seguint el mateix camí.

Una sortida molt agradable i tranquila per a tota la familia.
_____________________________________________________________________
Versión en castellano

Fecha: 23 de agosto de 2017
Salida sin dificultades técnicas.

Cogemos la pista con el coche saliendo del pueblo de Casarilh en dirección al lago de Escunhau (40 min aprox.) Aparcamos al lado de la cabaña (1780 m) i seguimos a pie hacia el fondo del valle (algunos hitos indican el camino). Después de un par de subidas suaves i de encontrar algun rebaño de vacas ya vemos el lago (2009 m). Decidimos dar toda la vuelta al lago siguiendo un camino i vemos que el agua desemboca por la pared del fondo, donde se filtra. La vuelta se hace siguiendo el mismo camino.

Una salida muy agradable y tranquila para toda la familia.
_____________________________________________________________________
English version

Date: 23 August 2017
Trekking without technical difficulties

Drive from Casarilh town through the moutain road that leads to Escunhau lake (around 40 minutes). Park next to the hut (1780 m) and continue walking into the valley (some milestones mark the way). After a couple of light uphills and meeting some cows we can see the lake (2009 m). We decided to walk around the whole lake and we observed that the water is filtered throuh the wall where the valley ends. The descent was made back along the same path.

A really nice and quiet trekking for all the family.
parkoló

Inici sortida

Lac d'Escunhau

Hozzászólások

    You can or this trail