Moving time  3 óra 55 perc

Idõ  4 óra 59 perc

Koordináták 3231

Uploaded 2020. december 7.

Recorded december 2020

-
-
183 m
-3 m
0
4,6
9,2
18,46 km

Megtekintve 109 alkalommal, letöltve 3 alkalommal

közel Sant Miquel de Balansat, Baleares (España)

CAT/ESP

Ruta que surt de Sant Miquel al costat de la coneguda cafeteria Es Pi Ver, primer es va un petit tram de carretera (convé fer-lo ràpid ja que és un tram prou estret) fins trobar el camí vell des Port, pel qual circularem en un còmod descens i en entorn boscós fins arribar al Port de Sant Miquel. Després agafam la carretera de Benirràs fins abandonar-la per la retallada del dipòsit d'aigua. Una vegada al camí, agafam un camí de carro antic que deu dur cap al cim del puig però no hi arribam dalt ja que el carrerany es desvia a mà dreta. És un carrerany preciós pel bosc, després s'ha d'afrontar un contundent descens per una trialera i convé fer-lo amb tranquilitat i agafant-se de les branques per evitar una caiguda. S'arriba a la carretera de Benirràs, a la qual hi arribam pel carrerany paral.lel al torrent.

Després d'una parada a la platja, en un dia de fort vent i amb la mar brava, tornam pel camí del torrent de Benirràs fins arribar a un camí asfaltat on no hi acostuma a haver-hi molt de tràfic. El deixam a mà dreta per buscar el carrerany de Can Mariano Marès (nom donat pels ciclistes de Santa Eulària i que donc per bo mirant els mapes). No hi havia passat mai per aquest carrerany i és francament interessant. Connectam amb el camí que haviem deixat uns kms. endarrera i la tornada cap a Sant Miquel la feim intentant evitar en lo possible l'asfalt, tot i que és impossible fer-ho del tot. Després d'un parell de kms. d'asfalt el deixam pel camí d'Aubarqueta en un magnífic entorn rural. Al tornar a la carretera decidim allargar una mica per visitar l'entorn de l'església de Sant Miquel.

Ruta que, malgrat la seva distància no és gaire exigent físicament però té algun tram que s'ha de fer amb atenció. Molt bons camins i carreranys.

Ruta realitzada amb l'Associació Desorientats d'Eivissa (Facebook).

+++++++++++++++
Ruta que sale de Sant Miquel junto a la conocida cafetería Es Pi Ver, primero se va un pequeño tramo de carretera (conviene hacerlo rápido ya que es un tramo bastante estrecho) hasta encontrar el camino viejo del Port, por el que circularemos en un cómodo descenso y en entorno boscoso hasta llegar al Port de Sant Miquel. Después cogemos la carretera de Benirràs hasta abandonarla por el recorte del depósito de agua. Una vez en el camino, cogemos un camino de carro antiguo que debe llevar hacia la cima del monte pero no llegamos arriba ya que el sendero se desvía a mano derecha. Es un sendero precioso por el bosque, después se tiene que afrontar un contundente descenso por una trialera y conviene hacerlo con tranquilidad y cogiéndose de las ramas para evitar una caída. Se llega a la carretera de Benirràs, en la que llegamos por el sendero paralelo al torrente.

Después de una parada en la playa, en un día de fuerte viento y con mar brava, volvemos por el camino del torrente de Benirràs hasta llegar a un camino asfaltado donde no suele haber mucho tráfico. Lo dejamos a mano derecha para buscar el sendero de Can Mariano Marès (nombre dado por los ciclistas de Santa Eulalia y que doy por bueno mirando los mapas). No había pasado nunca por este sendero y es francamente interesante. Conectamos con el camino que habíamos dejado unos kms. atrás y la vuelta hacia Sant Miquel la hacemos intentando evitar en lo posible el asfalto, aunque es imposible hacerlo del todo. Después de un par de kms. de asfalto lo dejamos por el camino de Aubarqueta en un magnífico entorno rural. Al volver a la carretera decidimos alargar un poco para visitar el entorno de la iglesia de Sant Miquel.

Ruta que, a pesar de su distancia, no es muy exigente físicamente pero tiene algún tramo que se debe hacer con cuidado. Muy buenos caminos y senderos.

Ruta realizada con la Asociación Desorientats d'Eivissa ( Facebook ).
Waypoint

Port de Sant Miquel

Waypoint

Dipòsit

Waypoint

Benirràs

Waypoint

Carrerany Can Mariano Marès

Waypoint

Pedrera abandonada

Waypoint

Església de Sant Miquel

Hozzászólások

    You can or this trail