Koordináták 127

Uploaded 2017. április 3.

Recorded április 2017

-
-
359 m
166 m
0
2,3
4,7
9,34 km

Megtekintve 268 alkalommal, letöltve 10 alkalommal

közel Godall, Catalunya (España)

Serra de Godall 7 Excursions Essencials / Excursió 4: "Per les fonts de Dalt"
Distància: 9,5 km
Exigència: mitja-baixa
Lloc de Sortida: Godall, (TARRAGONA)

Hola:
Més avant penjaré la descripció i l’itinerari extens de l’excursió; de moment, para qui ya la vulgue fer, aquí vos dixo la descripció bàsica:

Des de la plaça de l’iglésia, sortim de Godall pels carrers: del Forn > Sant Ramon > Sala Villa > del Molí. En arribar al C/ del Molí girem a l’asquerra i agafem lo camí d’asfalt que mos surt per la dreta. Muntem hasta’l puesto de la bassa Alta. Aquí desestimem un ramal asquerrà i continuem muntant pel camí de les Fontanes, o de la Serra.
Avançarem per n’esta pisteta desestimant los diferents entradors de finques que mos surgiran per la dreta i una sendera per l’asquerra que tamé omitirem, para continuar pel camí i, havent fet uns 2,5 km, i después d’un revolt a la dreta, mos trobem ya en la font de la Serra, tamé coneguda com la “font de dalt”.
Continuem per la pista i, en arribar al corral de la Serra, agafem un sender que passa pel seu davant. Inmediatament tornem a agafar un atre sender que mos surt a mà dreta. Transitarem un bon rato per n’este sender hasta arribar a un pinaret. Aquí agafem un trencall a la dreta i, al fondo del pinar, trobem un passador que mos dona al camí de la Mola.
Aquí tirem a l’asquerra. Desestimem primer lo camí de la Mina, que mos surt per la dreta, i agafarem lo pròxim camí que mos surtirà a mà asquerra. Casi arribant al final d’este camí, agafem un sender que transitant per un coscollar mos arriba al camí asfaltat de Capdàsens.
Baixant pel Camí de Capdàsens, pronte a l’asquerra mos trobem en l’entrador de la font homònima. Si volem continuar per sender, podem agafar un corriol que surt de davant del primer plataner que hi ha a la dreta mentre baixem cap a la font, i que, después de passar a mitant trajecte pel davant d’una cova, torna a fer cap al camí, ya casi al seu final. Així pos, lo camí de Capdàsens, o de la Solsida, acaba a una rotonda de carretera rural, ya baix. Aquí tirem carretera avall a la dreta i agafem lo camí que mos surt per l’asquerra, i que dona a unes cases velles avui en desús. Aquí tirem a la dreta; arribem a una bifurcació de carrers i agafem lo ramal de l’asquerra, per an baixarem un atre cop cap al poble i retornant a la plaça.
trànsit
trànsit
trànsit
trànsit
trànsit
trànsit
trànsit
trànit
trànsit
trànsit
trànsit
trànsit
trànsit
trànsit
trànsit
trànsit
trànsit
Trànsit
trànsit
trànsit
Trànsit
Trànsit
trànsit
trànsit

Hozzászólások

    You can or this trail