Moving time  3 óra 22 perc

Idõ  4 óra 26 perc

Koordináták 2790

Uploaded 2021. január 3.

Recorded január 2021

-
-
121 m
-1 m
0
3,8
7,7
15,34 km

Megtekintve 160 alkalommal, letöltve 5 alkalommal

közel Ibiza Nueva, Baleares (España)

CAT/ESP

Ruta clàssica que surt de la platja de Talamanca per agafar el seu passeig (ben gelat en un dels matins més freds de l'hivern), es passa per sa punta des Andreus, Hotel Destino i es camp de tir per anar a buscar Cala Roja. Després d'una breu aturada a sa cadira-mirador s'ha de fer una baixada delicada per anar a una caleta, es surt per un carrerany en ascensió que arriba molt prop d'una casa. A partir d'aquí s'agafa el camí típic per anar cap a s'Estanyol, incloguent sa coneguda baixada per les escales. Després el breu però dur tram que separa s'Estanyol de Cala Espart, un lloc magnífic per fer una paradeta.

Després agafam el camí un bon tros fins que on hi ha un aparcament s'agafa un carrerany per enmig del bosc en ascensió fins un camí on hi ha una furgoneta abandonada fa molts d'anys. Des d'allí ja s'arriba ràpidament a sa Cova des Regals (on hi va haver fa molt de temps falsificació de moneda), que està vora una pedrera. Alerta dins sa cova, que hi ha algun desnivell.
Des de la cova agafam la carretera per agafar el camí de s'Estanyol i pujar aquesta vegada pel camí i no per les escales. La tornada retallam per dins la urbanització del Puig Manyà fins tornar a la pasarela del passeig de Talamanca.

En resum, una ruta molt polida, amb bones vistes i que té certa exigència física.

Ruta realitzada amb l'Associació Desorientats d'Eivissa (Facebook).

++++++++++++++++++++++++++++++
Ruta clásica que sale de la playa de Talamanca para coger su paseo (bien helado en una de los mañanas más frías del invierno), se pasa por la Punta des Andreus, Hotel Destino y el campo de tiro para ir a buscar Cala Roja. Tras una breve parada en la silla-mirador se debe hacer una bajada delicada para ir a una calita, se sale por un sendero en ascensión que llega muy cerca de una casa. A partir de aquí se toma el camino típico para ir hacia S'Estanyol, incluyendo la conocida bajada por las escaleras. Después el breve pero duro tramo que separa s'Estanyol de Cala Espart, un lugar magnífico para hacer una parada.

Después tomamos el camino un buen trecho hasta que donde hay un aparcamiento se toma un sendero por medio del bosque en ascensión hasta un camino donde hay una furgoneta abandonada hace muchos años. Desde allí ya se llega rápidamente a la Cova des Regals (donde hubo hace mucho tiempo falsificación de moneda), que está cerca de una cantera. Cuidado en la cueva, que hay algún desnivel.
Desde la cueva cogemos la carretera para tomar el camino de S'Estanyol y subir esta vez por el camino y no por las escaleras. En la vuelta se recorta por dentro la urbanización del Puig Manyà hasta volver a la pasarela del paseo de Talamanca.

En resumen, una ruta muy bonita, con buenas vistas y que tiene cierta exigencia física.

Ruta realitzada amb l'Associació Desorientats d'Eivissa (Facebook).
Waypoint

Banc

Waypoint

Escales

Waypoint

S'Estanyol

Waypoint

Cala Espart

Waypoint

Carrerany

Waypoint

Cova des Regals

Hozzászólások

    You can or this trail