Idõ  3 óra 51 perc

Koordináták 2300

Uploaded 2019. október 20.

Recorded október 2019

-
-
110 m
-1 m
0
3,2
6,5
12,94 km

Megtekintve 528 alkalommal, letöltve 14 alkalommal

közel Ibiza Nueva, Baleares (España)

CAT/ESP

Ruta que surt de la platja de Talamanca per agafar la pasarela que duu cap a Ses Figueres, després ens trobam un parell de parets 'noves' però que no impedeixen el pas en absolut. Es passa per l'Hotel Destino i es camp de tir, on al ser cap de setmana no es pot passar ja que estaven disparant. Se segueix per Cap Martinet i Cala Roja fins trobar el mirador on hi ha el banc en forma de peix. Després es va un petit tram pel carrer de la urbanització fins que es deixa per fer la pujada al Puig Manyà per camí. Es baixa cap s'Estanyol per les escales, per carrerany i pel camí que hi porta. Fins aquí la ruta no té cap problema, per arribar a Cala Espart sí que hi ha una breu però intensa pujada encara que té més dificultats la baixada. Després d'aturar un moment a la curiosa i poc coneguda Cala Espart se segueix i s'agafa una retallada que agafa abans el camí que hi va. Es va un bon tram per aquest camí fins que s'abandona a mà esquerra per anar a buscar el torrent de s'Estanyol, molta atenció aquí que hi ha un moment que hi ha tres variants i s'ha d'agafar la de la dreta (les altres dos et tornen a s'Estanyol). Ràpidament s'arriba al fons del torrent, la sortida té una petita dificultat ja que s'està rompent i queda molt estreta la sortida per aquí però encara es pot sortir. Es creua el camí de s'Estanyol i es va un tram per l'antic circuit de KTM, en el nostre cas interrompint una partida d'Airsoft. Després d'un petit tram de carretera la deixam per un camí a mà esquerra que ens farà anar per diversos carrers de la urbanització de Ses Torres de Jesús. Una vegada s'arriba a la carretera de Cap Martinet es va per la vorera fent una petita aturada per mirar el camí que s'havia netejat el dia anterior en una jornada cívica, però que no s'havia completat (si hagués estat 100% transitable lo ideal seria tornar a Talamanca per aquí). Finalment, es torna a buscar la pasarela de Talamanca després d'agafar el carrer de ses Figueres.

Ruta fàcil però que poso moderada per la rampa de Cala Espart (pujada i baixada) i la sortida del Torrent de s'Estanyol, que requereix certa agilitat per on vàrem sortir nosaltres.

Ruta realitzada amb l'Associació Desorientats d'Eivissa (Facebook).

+++++++++++++++++
Ruta que sale de la playa de Talamanca para coger la pasarela que lleva hacia Ses Figueres, después nos encontramos un par de paredes 'nuevas' pero que no impiden el paso en absoluto. Se pasa por el Hotel Destino y por el campo de tiro, donde al ser fin de semana no se puede pasar ya que estaban disparando. Se sigue por Cap Martinet y Cala Roja hasta encontrar el mirador donde está el banco en forma de pez. Luego se va un pequeño tramo por la calle de la urbanización hasta que se deja para hacer la subida al Puig Manyà por camino. Se baja hacia S'Estanyol por las escaleras, por senderosy por el camino finalmente. Hasta aquí la ruta no tiene ningún problema, para llegar a Cala Espart sí hay una breve pero intensa subida aunque tiene más dificultades la bajada. Después de parar un momento en la curiosa y poco conocida Cala Espart se sigue y se toma un recorte que coge antes el camino que va a Cala Espart. Se va un buen tramo por este camino hasta que se abandona a mano izquierda para ir a buscar el torrente de S'Estanyol, mucha atención aquí que hay un momento en que hay tres variantes y hay que tomar la de la derecha (las otras dos vuelven a s'Estanyol). Rápidamente se llega al fondo del torrente, la salida tiene una pequeña dificultad ya que se está rompiendo y queda muy estrecha la salida por aquí pero todavía se puede salir. Se cruza el camino de S'Estanyol y se va un tramo por el antiguo circuito de KTM, en nuestro caso interrumpiendo una partida de Airsoft. Después de un pequeño tramo de carretera la dejamos por un camino a mano izquierda que nos hará ir por varias calles de la urbanización Ses Torres de Jesús. Una vez se llega a la carretera de Cap Martinet se va por la acera haciendo una pequeña parada para mirar el camino que se había limpiado el día anterior en una jornada cívica, pero que no se había completado (si hubiera sido 100% transitable lo ideal sería volver a Talamanca por aquí). Finalmente, se vuelve a buscar la pasarela de Talamanca tras tomar la calle de ses Figueres.

Ruta fácil pero que pongo moderada por la rampa de Cala Espart (subida y bajada) y la salida del Torrent de S'Estanyol, que requiere cierta agilidad por donde salimos nosotros.

Ruta realizada con la Asociación Desorientats d'Eivissa (Facebook).
Waypoint

Vista Cap Martinet

Waypoint

Banc mirador

Waypoint

Escales

Waypoint

S'Estanyol

Waypoint

Cala Espart

Waypoint

Torrent de s'Estanyol

Hozzászólások

    You can or this trail