De Studerendes Vandreklub

De Studerendes Vandreklub

80

De Studerendes Vandreklub er for unge og lidt ældre med interesse for friluftsliv. Turene giver os et pusterum fra hverdagen, hvor vi tager ud og oplever naturen til en overkommelig pris og afholder sociale arrangementer.

En af de grundlæggende ideer i klubben er, at alle ture planlægges af medlemmer; ikke af en central ledelse. Mængden af ture afhænger således også af dig. Turene arrangeres i fællesskab af deltagerne.

I klubben kan medlemmerne finde ligesindede - både øvede entusiaster og nybegyndere udi friluftslivet. Alle kan få glæde af andres erfaringer og ideer.

Kontakt mellem medlemmerne formidles gennem klubaftener (billedaftener, inspirationsaftener og sociale arrangementer) og denne hjemmeside. Ved klubbens arrangementer opstår mange ture. Hjemmesiden indeholder en kalender over arrangementer og ture samt billedgalleri, medlemsliste mm.

De fleste af klubbens medlemmer bor i København og omegn, men der er også medlemmer i Aarhus og resten af landet, og vi tager på ture i hele landet. For længere ture er det naturligvis ligegyldigt hvor man bor.

Óta tagja június 2018