Montfort.

Montfort.

Abans: Outcat ®, aquest és el resultat de moltes inquietuds i pensaments d’un grup depersones que pretenen portar a l’extrem i compartir les seves idees.

Així, a finals del 2009, es comença a gestar el què avui és un projecte, basat en quatre valors, el respecte a la natura, el fomentar l’activitat esportiva en espais exteriors (outdoor), el crear conceptes d’activitats nous, curses, pedalades i d’altres experiències, i per últim, el fomentar el sentiment català en tots aquets actes.

Creiem que és una barreja interessant i som emprenedors per arriscar i veure fins on pot arribar aquesta idea. Outcat ®, ha de transmetre novetat, sensacions, reptes, emocions, ganes de superar-nos i provar noves experiències. Tant pels elits com pels populars, ens centrarem amb activitats del món del ciclisme i també de l’atletisme de muntanya.

Aquest document que teniu entre mans està ple de les nostres idees, que s’aniran desenvolupant els pròxims anys i que esperem que molta gent vulgui compartir amb nosaltres. Les idees és el millor reflexa d’inquietud i alhora el tresor més gran que podem tenir, així doncs, sigui pel motiu que sigui, que tens això entre mans, llegeix amb atenció, motiva’t i vine’ns a conèixer.

Óta tagja március 2010