Terricat

Terricat

M´agrada practicar esports en plena natura, com el senderisme, alpinisme, BTT, escalada, esqui de muntanya.

El criteri que he utilitzat per posar la dificultat a les meves diferents rutes, es seguint el següent perfil,
“Tenir experiència en saber rastrejar vells camins i molt bon sentit de l´orientació, tenir una bona preparació física i, tenir experiència i dominar una bona tècnica en cada un d´aquests esports”.
Dins d´aquest perfil hi poden haver-hi diferents nivells, BAIX, MITJÀ i ALT. Jo he agafat el nivell MITJÀ., a partir d´aquí, heu de saber a quin nivell us trobeu vosaltres dins d´aquest perfil per a conèixer millor la dificultat que trobareu en cada ruta.

En quant els temps indicats, en totes les meves rutes, son fetes amb la filosofia de gaudir-les sense preses i fent parades, com per a visitar algun indret determinat, fer fotos o per a menjar.

IMPORTANT - Cal tenir en compte que tota aquesta informació es bàsicament informativa, i en cap cas serveix com a guia d´obligat compliment. Totes les valoracions son orientatives i personals i poden venir determinades també, per les inclemències del temps, pluja, neu, calor i també per les condicions físiques en el moment en què un les faci.
Qualsevol que faci ús i seguiment total o parcial d'aquests tracks i de la seva informació, assumeix la plena responsabilitat davant els riscos propis de la pràctica de l'activitat, ja que aquesta informació té únicament caràcter orientatiu i és mera referència personal.

Salut i cames!

Óta tagja július 2008