Els Cargols de les Gavarres

Els Cargols de les Gavarres

Tota història té un principi..............


Fa un temps, uns quants companys de feina varem començar a fer rutes amb bicicleta, va ésser quan els problemes a la nostra empresa ens van donar temps lliure............


Aquestes sortides a més de poder desconnectar dels problemes de la feina, ens van endinsar en un món com és la btt i la natura, cada dia teníem més ganes de provar rutes noves i gràcies a alguns companys que feia temps que ja sortien amb bicicleta, varem anar descobrint itineraris i paisatges de les nostres contrades, Les Gavarres sobretot.


Aquestes sortides van crear un vincle entre nosaltres, la natura i el món de la BTT.


Tenim moltes històries, anècdotes, rutes, llocs on ens hem sentit bé, moments que recordarem sempre, i per això un dia varem decidir que estaria bé que aquests records tinguessin un lloc on tothom entrés i trobés retalls d'aquells moments.


Demanem a tothom que participi enviant fotos, rutes, comentaris, idees i tot el que creieu que sigui bo per aquest blog, anirem millorant i afegint coses per això és clau la vostra participació.


Aquest lloc no és només per als companys d'aquest grup, sinó per tothom que li agradi la BTT, la natura, les rutes per Les Gavarres o per qualsevol indret de les nostres comarques on s'hi arribi amb bicicleta.........., rutes, indrets interessants o simplement llocs especials.


Us convidem a tots a visitar aquest lloc. Benvinguts!!!

Óta tagja július 2012